Frame My Life | Fotograf profesionist de nunta | Bucuresti

Frame My Life este un studio profesionist de fotografie din Bucuresti - Pitesti, alcatuit din Alexandru Grigore si Milena Grigore.

 

Haideti sa ne cunoastem!...

 
 
 
 

Gasirea unui fotograf de nunta pentru evenimentul tau poate fi un lucru destul de dificil. Pe piata din Romania gasesti la tot pasul oferte si fotografii.

Dar dincolo de imaginile reusite vrei un fotograf care sa nu fie doar fotograf de nunta. Cauti un fotograf cu care sa te conectezi, care sa te inteleaga si cel mai important, viziunea lui asupra nuntii tale sa coincida cu a ta si chair sa iti depaseasca asteptarile. Cum iti alegi cu atentie toate piesele care vor alcatui nunta ta de vis ( de la buchetul de mireasa, la rochia de mireasa visata, la decoratiuni, locatie de nunta ) , iti doresti un fotograf care sa puna in valoare toata munca ta.

Noi suntem Alexandru si Milena si impreuna am creat Frame My Life, un studio de fotografie cu sediile in Bucuresti si in Pitesti ( dar pentru clientii nostri ne deplasam oriunde - Sinaia , Bucuresti, Pitesti, Brasov, Constanta, Iasi, Timisoara, Sibiu, Sighisoara,  Alexandria, Targoviste, Targu Jiu, Mamaia, Cluj.  Ne place foarte mult sa calatorim si in afara tarii sa vedem locuri noi si sa surprindem momente care vor dainui o viata in inimile voastre.

 
 

Urmareste-ne pe Instagram