Frame My Life | Fotograf profesionist de nunta | Bucuresti

Frame My Life este un studio profesionist de fotografie din Bucuresti - Pitesti, alcatuit din Alexandru Grigore si Milena Grigore.

De ce sa ne alegi pe noi dintre sutele de fotografi din zona ta?


In primul rand speram sa iti placa ceea ce facem. Noi suntem Milena si Alexandru, un cuplu de fotografi de nunta si incercam sa creeam mereu fotografii unice pentru clientii  nostri in ziua lor cea mare, nu doar imagini traditionale si dragute , dar fotografii care sa va reprezinte, si din care sa reiasa sentimentele voastre unul pentru celalalt si personalitatea voastra unica. Avem standarde si stilul nostru propiu de a lucra dar ne gandim cum putem personaliza fiecare eveniment. 
Suntem mai mult decat fotografi profesionisti de nunta. Dincolo de fotografiile minunate cu rochia de mireasa, buchetul de mireasa si toate obiectele atent selectionate de voi care va intregesc si completeaza portretele de mire si mireasa din ziua evenimentului, un fotograf de nunta este si foto-jurnalist, captand pe loc emotiile,zambetele si persoanele dragi voua in instantanee de neuitat. 
Noi suntem pasionati de ceea ce facem, iubim fotografia si asta se vede in munca noastra. Incercam mereu sa ne imbunatatim si sa cream imagini artistice.
Ne bucuram sa va fim alaturi in ziua nuntii si sa devenim fotografi pe viata, incepand cu pozele de logodna, fotografii de nunta si continuand cu fotografiile de maternitate, botez, si fotografia de nou nascut.

Milena Grigore.jpg
Alexandru Grigore

Milena Grigore

Entuziasmul meu pentru înghețarea unui moment în timp a început de la o vârstă fragedă și am început să pictez.
Fascinația mea pentru culori, forme și emoții, toate capturate într-un cadru m-au condus la frumusețea fotografiei de nunți pe care o fac în mod natural. Ma fascineaza oamenii, relațiile lor și povestea din spatele fiecărei imagini care ne încadrează viața.

Alexandru Grigore

Cu mulți ani în urmă, într-o zi ca oricare alta, am asistat la un moment foarte intim între un tată și un fiu.
In acel moment am simțit această nevoie bruscă de a fotografia, pentru a putea sa ma întoarc la ea sa o revad, sperand sa o impart cu copilul într-o zi și sa tin in viata acea emotie. 
Venit dintr-un backgournd de arte plastice și design arhitectural și asta m-a ajutat mult in fotografie.