Fotograf profesionist de nunta | Frame My Life

Frame My Life inseamna mai mult decat fotografie de nunta, este un concept de familie pentru familii. Studioul foto este creeat de Alexandru si Milena Grigore, 2 fotografi de nunta pasionati ce transpun in fotografii momentele voastre impreuna.

Recomandarile noastre

Iti organizezi evenimentul si esti in cautare de servicii? Agentie evenimente, Decoratiuni, Fotograf si Videograf...

Avem cateva sugestii pentru tine

Videograf Nunta

 
 
 
 

Numele meu e Cristi și lucrez cu povești…
De fapt îmi place să mă cred povestitor… De ani buni povestesc despre oameni și emoții. O fac cu pasiune și dăruire și învăț de la fiecare câte puțin. Fiecare eveniment este o experiență personală. E plăcut să fii înconjurat de oameni care zâmbesc, e plăcut să le surprinzi emoțiile. Mă bucură mult să știu că, poate peste ani, ceva făcut de mâna mea aduce din nou un zâmbet pe fețele lor.

Pentru mai multe informatii click aici..

 

Agentie Evenimente

 
 

Daca iti doresti o nunta plina de frumusete, delicatete si originalitate, ai ajuns in locul potrivit. Nuntile vintage, shabby chic, rustice si romantice ne reprezinta cel mai bine si ne-ar face placere sa va oferim o nunta decorata ca in povesti. Suntem o echipa tanara, cu 9 ani de experienta in lumea nuntilor si peste o mie de nunti realizate.Creativitatea este cel mai mare atu al nostru. 

 Pentru mai multe informatii click aici