Fotograf profesionist de nunta | Frame My Life

Frame My Life inseamna mai mult decat fotografie de nunta, este un concept de familie pentru familii. Studioul foto este creeat de Alexandru si Milena Grigore, 2 fotografi de nunta pasionati ce transpun in fotografii momentele voastre impreuna.

Pentru voi indragostitii nostri

Milena GrigoreComment

 

Vrei si tu imagini de poveste?...

 

Astăzi de ziua 14 februarie ne-am gândit să scriem un articol despre zâmbete, emotie, despre fericire si mai ales despre iubire.

Fie ca sărbătoriti Valentine's Day sau Dragobetele, sau faceti din fiecare zi o sărbătoare a iubirii, noi cei de la Frame My Life ne-am gândit la voi, mirii si miresele noastre de-a lungul timpului. Articolul acesta este modul nostru de a va arată că noi, ca si fotografi de nunta nu v-am uitat si noi prin munca noastra, fotografia de nunta, dar nu numai, sărbătorim iubirea. V-am fost alături în febra pregătirilor si am avut plăcerea de a fotografia emoțiile voastre si lacrimile pline de iubire.

Iar acum în Februarie, în luna iubirii fie ca sărbătoriti pe 14 Februarie sau pe 24 Februarie vrem sa va multumim pentru ca ne-ati ales pe noi ce de la Frame My Life sa va imortalizam cel mai important moment din viata.

Cu drag, de ziua indragostitilor!

https://www.frame-mylife.com/blog/ziua-indragostitilor